درباره ما

شرکت تعاونی مهندسی الکترونیک بهرشد

طراح و تولید کننده دستگاه های رسوب زدای الکترونیکی

با فن آوری HIGH _ TECH





شرکت تعاونی مهندسی الکترونیک بهرشد در سال   1386 با شماره ثبت 318181 و با هدف پژوهش و تولید علم در زمینه رسوب آب و روش های پیشرفته رسوب زدایی فعالیت خود را آغاز کرد و در همان سال موفق به طراحی و ثبت اختراع و سپس تجاری سازی این فن آوری شد.
دستگاه رسوب زدای الکترونیکی با تولید امواج رادیویی کم بسامد (LF)در هرثانیه بین 1500 تا120،000 بار در ثانیه مولکون های آب را به ارتعاش در می آورد . با عبور آب از میان میدان انرژی های متغیر در ساختاربلوری و منظم کلسیم و منیزیم تغیراتی ایجاد می شود و " کلسیت " به " آراگونیت " تبدیل می شود . آراگونیت ، گونه ای از کربنات کلسیم است که در محلول به حالت معلق باقی می ماند و به سطح لوله ها و مخازن  نمی چسبد .
سطح علمی و فنی این فن آوری از سوی مرکز پژوهشی، توسعه فن آوری و صنایع نوین به عنوان فن آوری نوین HIGH_ TECHارزیابی شده است و در سال 1388 از مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن موفق به اخذ تائیدیه فنی گردیده است.در سال 1392 از سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران گواهینامه توانمندی فن آورانه دریافت کرده است.
همچنین در سال های 1391 و 1392 دو طرح پژوهشی با مرکز پژوهش و فن آوری شرکت ملی گاز ایران منعقد و با نظارت سازمان های پژوهش های علمی و صنعتی ایران اجرا کرده است.پژوهش اول عملکرد این فن آوری را در حذف رسوب در تاسیسات پنج ساختمان در تهران و پژوهش دوم در پنجاه ساختمان در سراسر کشور مورد بررسی قرار داد و نتایج حاصل از این پژوهش ها عملکرد موثر تجهیزات این شرکت را در رسوب زدایی تاسیسات تائید کرده است.
این شرکت همچنین در سال 1392 از سوی وزارت تعاون ، کار و امور اجتماعی به عنوان شرکت تعاونی برتر دانش بنیان در استان تهران برگزیده شده است. در سال 1393 نیز دومین اختراع و نوآوری شرکت در زمینه ارتقا سیستم انتقال امواج برای افزایش فرایند رسوب زدایی توسط سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران مورد تائید قرار گرفت.
فعالیت علمی ، برگزاری چندین سمینار علمی و تخصصی ، حضور در چندین نمایشگاه تخصصی نفت ، برق ، تاسیسات و کسب چندین لوح افتخار ، عضویت در انجمن تخصصی ، دستاوردهای هفت سال تلاش و اعتقاد راسخ اعضای این شرکت تعاونی بر اهمیت دانش و پژوهش به عنوان یگانه روش موفقیت و اعتلای صنعت کشور می باشد.
طرح آزمایشی بهینه سازی و افزایش کارایی موتورخانه ساختمان های مسکونی و غیرمسکونی با حمایت معاونت علمی و فن آوری ریاست جمهوری دستگاههای ضدرسوب الکترونیکی در 200 ساختمان دولتی ، عمومی و مسکونی نصب شد . نتایج حاصله کاهش مصرف انرژی در اثر رسوب زدایی تاسیسات را نشان داد .
ترویج و توسعه این فن آوری می تواند مصرف انرژی کشور را در بخش ساختمان و صنعت کاهش و راندمان تولید را افزایش دهد و همچنین موجب کاهش نرخ استهلاک صنایع و میزان آلایندگی و بهبود شاخص های محیط زیست کشور شود
.
در سال 1395 نخستین پروانه بهره برداری صنایع نوین در کشور در زمینه تولید90/000دستگاه انواع رسوب زداهای الکترونیکی برای شرکت تعاونی مهندسی الکترونیک بهرشد صادر شده است