اتلاف انرژی

کاهش مصرف برق سردخانه سبزدشت 
مصرف برق کمپرسورهای آمونیاکی سرد خانه سبزدشت اسلامشهر کاهش یافت .
به گزارش شرکت فن آور بهرشد، راندمان مصرف برق کمپرسورهای آمونیاکی در اثر تشکیل رسوب آب در برج های خنک کننده کاهش یافت .
 پدیده رسوب گذاری برج خنک کننده علاوه بر افزایش مصرف برق تا میزان 70 درصد به ویژه در پیک تابستان موجب استهلاک شدید تجهیزات سردخانه می شود و هزینه نگهداری و تعمیرات را تا چند برابر افزایش می دهد . همچنین عملیات رسوب زدایی دستی که گاه توام با اسید شویی است علاوه بر تخریب تجهیزات برای نیروی انسانی بسیار زیان آور و جبران ناپذیر است .
دستگاههای رسوب زدای الکترونیکی بهرشد با خرد کردن لایه های سخت و ضخیم رسوب های برج خنک کننده سردخانه علاوه بر کاهش مصرف برق ، هزینه های نگهداری ، تعمیرات و استهلاک سردخانه را کاهش داده است . با توجه به افزایش غبار سالهای اخیر، گل و لای رسی هم با لایه های رسوب ترکیب شده و علاوه بر کاهش راندمان سرمایش موجب اتلاف شدید برق شده بود .
مهندس اسماعیلی مدیر فنی سردخانه ضمن تقدیر از عملکرد دستگاههای رسوب زدای الکترونیکی شرکت بهرشد در رسوب زدایی از برج خنک کننده سردخانه ، گفت : عملیات رسوب زدایی بدون دستگاههای بهرشد ، تقریبا ناقص ، پر هزینه و دشوار و همراه با آلودگی و خسارت به تجهیزات بود همچنین امروز 29 خرداد 1398 که هوا بسیار گرم است هیچ مشکلی در تامین برودت سردخانه نداریم.



مصرف انرژی گاز و نفت در کشور چهار برابر میانگین مصرف جهانی انرژی است. مصرف شدید انرژی در ایران، علاوه بر ویژگی های فرهنگی به فن آوری قدیمی و ناکارآمد تاسیسات ساختمان ها و ماشین آلات صنایع بستگی دارد.
توجه و اخبار و مطالب مربوط به مصرف بالای انرژی کشور که خسارت سنگینی بر اقتصاد کشور دارد و اهمیت صرفه جویی در انرژی و افزایش درآمد ملی از محل صادرات آن در این بخش موردنظر است.


کاهش 61 درصدی مصرف انرژی با استفاده از آب نرم در لباسشویی

شنبه 23 آذر 1392

سرویس: اقتصادي - انرژي

تحقیقات آزمایشگاه ملی صرفه جویی انرژی سازمان بهره وری انرژی ایران (سابا) در زمینۀ بررسی تأثیر سختی آب بر پاک‌کنندگی و میزان مصرف انرژی ماشینهای لباسشویی نشان میدهد که درصورت استفاده از آب نرم امکان صرفه جویی انرژی و پودر شوینده در هنگام شست‌وشو با ماشین لباسشویی وجود دارد.

ادامه


اسراف انرژی برق، محیط زیست را تخریب می کند

برگرفته از سایت مدیریت و بهینه سازی مصرف انرژی

www.eecm.ir

در صورت افزایش بی رویه و غیر اصولی مصرف انرژی برق

نیاز مند افزایش تولید انرژی برق هستیم

لذا باید ظرفیت نیرو گاهی،خطوط و تجهیزات انتقال و توزیع را افزایش دهیم(عدم تخصیص سرمایه های ملی به اهداف و برنامه های مهمتر)

همچنین می بایست سوخت فسیلی بیشتری را صرف تولید انرژی بیشتر نماییم

بنابر این هر چه بیشتر سوخت فسیلی بسوزانیم ، دی اکسید کربن (Co2) بیشتری به فضا منتقل می گردد(گازهای گلخانه ای)

دی اکسید کربن اشعه هایی که از باز تابش نور خورشید به فضا منتقل می شوند را به زمین بر می گرداند

با افزایش دی اکسید کربن و افزایش اشعه های باز تابشی حرارت از سطح زمین خارج نمی گردد(بهم خوردگی اکوسیستم طبیعت)

هر چه بیشتر دی اکسید کربن به فضا منتقل گردد زمین گرمتر و گرمتر خواهد شد(ظرف 100 سال اخیر دمای زمین 5 درجه گرمتر شده معادل افزایش دما در چند میلیارد سال)

این موضوع سبب افزایش تند بادها سهمگین در سطح زمین به دلیل اختلاف دما شده است

این موضوع سبب کاهش یخ در قطب زمین شده،که به دلیل افزایش حجم آب سبب ایجاد سونامی های خطر ناک می گردد

گردش طبیعی آب در اعماق اقیانوس ها دچار اختلالاتی شده که در صورت توقف این دو مسیر طبیعی آب،اقیانوس ها مبدل به مرداب خواهند شد

آیا احساس نمی کنید دیگر وقت آنست که فکری اساسی برای نجات زمین اندیشیده شود؟