کاربرد صنعتی:سختی آبی که در صنعت استفاده می شود گاهی تا 2000ppmهم می رسد که در مقایسه با استاندارد های جهانی که حدود 60 ppmاست فاصله بسیار زیادی دارد که رسوب زدایی در صنعت به امری بسیار پر دردسر و پر هزینه است به طوری که برای رسوب زایی به روش های سنتی باید از مواد شیمیایی و اسید ها استفاده کرد که علاوه بر آسیب های نیروی انسانی و هزینه مالی بسیار برای محیط زیست هم خطرات زیادی دارند. هزینه بالا یکی دیگر از عواملی است که ما را ملزم می کند که به دنبال روش های جایگزین باشیم زیرا که طبق آمار حدود 8% از هزینه های یک واحد صنعتی به رسوب زدایی اختصاص پیدا می کند که در هزینه های نگهداری از تجهیزات صنعتی عدد قابل توجهی است.
روش های سنتی رسوب زدایی:این روش ها قدمتی چند ده ساله دارند و با توجه به ، مضرات زیادی برای صنعت و همچنین محیط زیست به وجود می آورند. در بعضی روش ها تمامی قطعات و تجهیزات باید جداسازی شوند و بعد از رسوب زدایی دوباره باید متصل شوند که علاوه بر اینکه بعد از مدتی باعث خوردگی قطعات می شود، هزینه بالایی هم دارند زیرا علاوه بر هزینه رسوب زدایی، روند کار آن واحد صنعتی هم طی عملیات رسوب زدایی متوقف می شود. روش های دیگری هم وجود دارند که با استفاده از مواد شیمیایی و اسیدی انجام می شود که علاوه بر اینکه به طور دوره ای باید انجام شوند، ورود این مواد به فاضلاب آسیب های جبران ناپذیری به منابع آبی می زنند.
رسوب زدایی به روش نوین: روش دیگری که جدید تر است و نیازی به رسوب زدایی دوره ای ندارد، روش استفاده از دستگاه های الکترومغناطیسی است که در کشور های اروپایی سال ها است که مورد استفاده است. این دستگاه ها روی لوله ها نصب می شوند و با اثر گذاری روی ساختار آب، مانع از تشکیل رسوب می شوند و نکته جالب تر اینکه می توانند رسوب های گذشته را هم به مرور از بین ببرند. این دستگاه ها نیاز به نگهداری توسط نیروی انسانی ندارند و در صورت بروز مشکل می توانید از خدمات پس از فروش استفاده کنید. همچنین با توجه به اینکه دیگر نیازی به رسوب زدایی دوره ای، باز کردن قطعات و خرابی ناشی از خوردگی و تعویض قطعات وجود ندارد، در نتیجه هزینه نگهداری و استهلاک کارخانه به میزان قابل توجهی کاهش خواهد یافت.